Panevėžio krepšinio lyga

1. KKK Mindaugietis 0 0 0   0
,,Geležinio Vilko” pirmenybės, kariuomenės I etapas

1. Vaidotėnas              
2. Algirdėnas              
3. HB Mindaugietis              
4. Logistikos BN              
Lietuvos kariuomenės pirmenybių II etapas C pogrupis

 

 

  

 

1. Vaidotėnas
2. HB Mindaugietis
3. Mokomasis pulkas
4. KOP Aviacijos bazė
5. KASP 2 R

 

 

 

 

Lietuvos kariuomenės pirmenybių III etapas

 

 

 

 

1. KASP 1 R
2. Gedimino štabo BN
3. Dragūnas
4. HB Mindaugietis


 

 

Didelės pastangos davė rezultatą

  2023-04-05. Vakar vakare karių krepšinio klubas ,,Mindaugietis” sužaidė atsakomąsias Panevėžio krepšinio lygos 1/4 finalo rungtynes su Panevėžio rajono ,,Panevėžio balso” krepšinio komanda. 1/4 finalo etape komandos žaidžia iki dviejų pergalių. Pirmojoje dvikovoje, namų aikštelėje kariai su vakarykščiais varžovais susitvarkė be vargo, juos įveikdami net 28 taškais. Antrosiose rungtynėse jau viskas vyko kitaip. Namų aikštelėje šį sezoną gerai rungtyniaujanti ,,Panevėžio balso” komanda, beje reguliariajame sezone įveikusi ir ,,Mindaugietį”, neketino kapituliuoti anksčiau laiko ir kariams metė rimtą iššūkį. Varžovai nuo pat pirmosios atakos rungtynių kontrolę paėmė į savo rankas ir pirmavo bei rungtynes kontroliavo net tris ketvirčius (29 minutes), o kariams reikėjo didžiulių pastangų norint rungtynes perlaužti savo pusėn. Vis tik didelių pastangų, valios ir parodyto charakterio dėka, kariai ketvirtajame ketvirtyje rungtynes perlaužė savo pusėn, po truputį užsiaugino 10 taškų persvarą ir įveikė varžovus rezultatu 79 – 69 (15-19, 20-18, 18-18, 26-14). Rungtynių protokolas neatspindi realios kovos. Rodosi laimėjome viską: taškai po klaidų 36-13, taškai iš baudos aikštelės 42-22, taškai antru bandymu 17-7, taškai greitose atakose 32-12, atsarginių taškai 33-28, tačiau rungtynės buvo labai sunkios ir pareikalavo daug jėgų. Pagarba varžovams, kurie nesudėjo ginklų anksčiau laiko, nedavė mums tinginiauti ir davė gerą kovą iki pabaigos. Lengvo kelio į finalinį ketvertą nebūna, savo vertę būti finaliniame ketverte reikia įrodyti. Nelengvai, bet mes tą įrodėme. Komanda šiuo metu yra ant geros bangos, iškovojome dešimtą pergalę iš eilės ir laukiame finalinio ketverto kovų, o tiksliau pusfinalio dvikovos su ,,Rėklių-Alaus mėgėjų” krepšinio komanda.

Į pergalės taupyklę vakar įdėjo: Ernestas Umbra 15 taškų, Domantas Varaškevičius 13 taškų, Domantas Burneika 12 taškų, Aras Jukna 12 taškų, Edgaras Šlaitas 11 taškų, Tomas Urbonas 8 taškus, Tomas Miškinis 6 taškus, Martynas Martinkus 2 taškus.

Naudingumo balai: Domantas Varaškevičius 18, Domantas Burneika 16, Edgaras Šlaitas 14, Tomas Urbonas 9, Tomas Miškinis 8, Ernestas Umbra 8, Aras Jukna 7, Rolandas Čerškus 2, Žilvinas Varna 1, Martynas Martinkus 0, Lukas Bajoriūnas 0.

Rėmėjai