Panevėžio krepšinio lyga

1. KKK Mindaugietis 0 0 0   0
,,Geležinio Vilko” pirmenybės, kariuomenės I etapas

1. Vaidotėnas              
2. Algirdėnas              
3. HB Mindaugietis              
4. Logistikos BN              
Lietuvos kariuomenės pirmenybių II etapas C pogrupis

 

 

  

 

1. Vaidotėnas
2. HB Mindaugietis
3. Mokomasis pulkas
4. KOP Aviacijos bazė
5. KASP 2 R

 

 

 

 

Lietuvos kariuomenės pirmenybių III etapas

 

 

 

 

1. KASP 1 R
2. Gedimino štabo BN
3. Dragūnas
4. HB Mindaugietis


 

 

Pergalingas finišas

2023-03-31. Šiandien bataliono krepšinio rinktinė ,,Mindaugietis” sužaidė ketvirtąsias, II-ojo kariuomenės krepšinio pirmenybių etapo rungtynes, rezultatu 97 – 64 (32-8, 21-16, 23-17, 21-21) sutriuškino Radviliškio Oro gynybos bataliono krepšininkus ir pergalingai finišavo savaitės maratone. Ir ketvirtosios rungtynės buvo panašios į prieš tai vykusias tris, mindaugiečiai jau pirmąjame ketvirtyje pasiklojo tvirtus pamatus pergalei ir toliau žaidė savo malonumui. Šios dienos rungtynėse taškus pelnė visi 10 rungtyniavusių krepšininkų, buvo atlikta gražių kombinacijų, kurių viena drąsiai galėtų būti tituluojama gražiausia turnyro kombinacija. Netoli krepšio ore kamuolį sugavęs Domantas Burneika, dar nenusileidęs ant žemės jį dar kartą pakabino ore, o link krepšio atskriejęs Aras Jukna tiesiog su mėsomis sugrūdo kamuolį į krepšį.

Turėsime trumpą pertraukėlę, sužaisime rungtynes Panevėžio krepšinio lygoje, o balandžio 12-14 dienomis startuosime kariuomenės TOP-8 kovose, kuriose taip pat turime ambicijų…

Paskutinėje savaitės dvikovoje taškus pelnė: Domantas Burneika 18, Domantas Varaškevičius 14, Aras Jukna 14, Rolandas Čerškus 11, Bronius Mateika 10, Martynas Martinkus 9, Mantas Rutkauskas 8, Žilvinas Varna 6, Lukas Bajoriūnas 4, Džiugas Pelaitis 3.

Rėmėjai