Panevėžio krepšinio lyga

1. KKK Mindaugietis 0 0 0   0
,,Geležinio Vilko” pirmenybės, kariuomenės I etapas

1. Vaidotėnas              
2. Algirdėnas              
3. HB Mindaugietis              
4. Logistikos BN              
Lietuvos kariuomenės pirmenybių II etapas C pogrupis

 

 

  

 

1. Vaidotėnas
2. HB Mindaugietis
3. Mokomasis pulkas
4. KOP Aviacijos bazė
5. KASP 2 R

 

 

 

 

Lietuvos kariuomenės pirmenybių III etapas

 

 

 

 

1. KASP 1 R
2. Gedimino štabo BN
3. Dragūnas
4. HB Mindaugietis


 

 

Bėk ir mesk…

 2023-02-09. Vakar vakare, karių krepšinio klubas ,,Mindaugietis”, bėk ir mesk stiliaus rungtynėse, rezultatu 109 – 77 (20-23, 33-10, 30-28, 26-16) įveikė Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijos krepšininkus. Rungtynių, apart keletos epizodų detalizuoti neverta, jos vyko didele sparta, su daugybe klaidų, stiliumi bėk ir mesk. Šiuo atveju geresni metikai pasirodė kariai, į varžovų krepšį suleidę net 17 tritaškių ,,bombų”, tuo pagerindami sezono rekordą, kuris iki šiol buvo 15 tritaškių. Pirmąjį ketvirtį, kol kariai gynėsi asmeniškai, greiti, staigūs sporto mokyklos auklėtiniai kontroliavo situaciją aikštelėje ir net 3 taškais laimėjo ketvirtį, tačiau nuo atrojo ketvirčio, kariams pakeitus gynybos sistemą į ,,aikštės”, jaunųjų sportininkų žaidimas subyrėjo… Savo žaidimu džiūgauti negalime: taip, iškovota įtikinama pergalė, taip, grįžome į lyderio pozicijas, tačiau šioje pirmenybių stadijoje, jau norėtusi daugiau solidumo ir kokybės. Padarėme 21 klaidą, praleidome 24 taškus po klaidų. Vakar šiek tiek ,,nemaloniai” atrodė ir vieno iš aikštės teisėjų Audriaus Mikulėno darbas, kuris bent 4 – 5 kartus per rungtynes sušvilpė visiškas ,,lempas”. Tokiose rungtynėse tai esmės neturėjo, o jeigu tai būtų nutikę lygių varžovų dvikovoje?.. Vėl gi, iš kitos pusės, negalime matyti vien trūkumus, reikia ir pasidžiaugti. O pasidžiaugti tikrai turime kuo: stabilumą ir gerą sportinę formą demonstruoja Domantas Varaškevičius, mūsų centras Aras Jukna pradėjo mesti tritaškius, kurių vakar įmetė net 3 ir kiekvienose rungtynėse vis geriau atrodo komandos atradimas Domantas Burneika, kuris vakar gerąja prasme rungtynėse tiesiog siautėjo, pelnė 28 taškus, įmetė net 6 iš 8 tritaškių. Domantui vakar nekrito tik baudos, tačiau tai tik laiko klausimas. Tikrai džiugu turint tokį žaidėją komandoje…

Vakarykštėse lenktynėse taškus pelnė: Domantas Burneika 28, Aras Jukna 16, Domantas Varaškevičius 15, Arnas Stankevičius 13, Matas Sabaliauskas 10, Ernestas Umbra 10, Kristupas Dula 10, Mindaugas Daunora 6, Matas Mickeliūnas 1.

Naudingumas: Domantas Burneika 31, Domantas Varaškevičius 25, Ernestas Umbra 16, Aras Jukna 15, Kristupas Dula 15, Arnas Stankevičius 13, Matas Sabaliauskas 10, Mindaugas Daunora 5, Matas Mickeliūnas 0.

Rėmėjai