Panevėžio krepšinio lyga

1. KKK Mindaugietis 0 0 0   0
,,Geležinio Vilko” pirmenybės, kariuomenės I etapas

1. Vaidotėnas              
2. Algirdėnas              
3. HB Mindaugietis              
4. Logistikos BN              
Lietuvos kariuomenės pirmenybių II etapas C pogrupis

 

 

  

 

1. Vaidotėnas
2. HB Mindaugietis
3. Mokomasis pulkas
4. KOP Aviacijos bazė
5. KASP 2 R

 

 

 

 

Lietuvos kariuomenės pirmenybių III etapas

 

 

 

 

1. KASP 1 R
2. Gedimino štabo BN
3. Dragūnas
4. HB Mindaugietis


 

 

Jaunystė prieš patirtį…

 2022-12-21. Vakar vakare karių krepšinio klubas ,,Mindaugietis” susitiko su ,,Rėklių Alaus mėgėjų” krepšinio komanda ir įveikė varžovus rezultatu 91 – 73 (15-17, 19-17, 22-24, 35-15). Nežiūrint į galutinį rezultatą, kariams tai nebuvo lengvos rungtynės. Tai buvo dviejų komandų, iki šių rungtynių patyrusių tik po vieną pralaimėjimą mūšis. Varžovai, amžiaus vidurkiu vyriausia ir labiausiai patyrusi lygos komanda, jų gretose dauguma krepšininkų  turi didžiulį patirties bagažą krepšinyje.   Deja į vakarykštes rungtynes veteranai susirinko tik šešiese, o kariai turėjo beveik pilną sudėtį, rungtynėms buvo registruota vienuolika krepšininkų. Nežiūrint į tai aikštelėje žaidžiama penki prieš penkis. Varžovai karius įvėlė į klampią gynybą, patys puolime kantriai išlaukdavo karių klaidų ir protingai rinko taškus. Vyko dviejų lygiaverčių varžovų mūšis, persvarą keliais taškais turėjo tai viena, tai kita komanda, pirmaujanti komanda keitėsi net 8 kartus, lygus rezultatas buvo 15 kartų. Vis tik, tik ketvirtajame ketvirtyje kariai pagaliau radę savo tikrąjį šio sezono žaidimą, jau gerokai  pavargusius varžovus privertė kapituliuoti, laimėdami ketvirtį net 20 taškų persvara. Karių kokybiškesniam žaidimui vakar įtakos turėjo ir tai, kad į komandą buvo integruoti net 4 nauji krepšininkai, kurie vakar karių ekipoje debiutavo. Naujokai tikrai negadino žaidimo, rungtyniavo produktyviai, jais likome patenkinti ir tikimės, kad žaidimo kokybė po truputį vėl grįš…

Likome vienintelė komanda, kol kas turinti tik vieną pralaimėjimą ir planuojame sėkmingai pabaigti pirmąjį ratą. Paskutinės rungtynės gruodžio 29 d. su vis dar lygos čempionais ,,Jūsų Panevėžys” krepšinio komanda. Kol kas ši kamanda neblizga, tačiau sublizgėti gali bet kada, o žaisdami su mūsų komanda greičiausiai tą padaryti jie ir pamėgins. Laukia dar vienas didelis mūšis.

Taškus vakar dienos rungtynėse pelnė: Aras Jukna 16, Domantas Varaškevičius 14, Edgaras Šlaitas 13, Matas Sabaliauskas 13, Martynas Martinkus 10, Domantas Burneika 10, Tomas Urbonas 6, Paulius Kripaitis 5, Kristupas Dula 4.

Naudingumo balai: Aras Jukna 22, Martynas Martinkus 19, Matas Sabaliauskas 19, Domantas Varaškevičius 17, Edgaras Šlaitas 12, Tomas Urbonas 10, Paulius Kripaitis 8, Domantas Burneika 7, Rolandas Čerškus 1, Kristupas Dula 1, Žilvinas Varna -1.

Rėmėjai