Panevėžio krepšinio lyga

1. KKK Mindaugietis 0 0 0   0
,,Geležinio Vilko” pirmenybės, kariuomenės I etapas

1. Vaidotėnas              
2. Algirdėnas              
3. HB Mindaugietis              
4. Logistikos BN              
Lietuvos kariuomenės pirmenybių II etapas C pogrupis

 

 

  

 

1. Vaidotėnas
2. HB Mindaugietis
3. Mokomasis pulkas
4. KOP Aviacijos bazė
5. KASP 2 R

 

 

 

 

Lietuvos kariuomenės pirmenybių III etapas

 

 

 

 

1. KASP 1 R
2. Gedimino štabo BN
3. Dragūnas
4. HB Mindaugietis


 

 

Lengvai ir užtikrintai

 2022-11-24. Vakar vakare karių krepšinio klubas ,,Mindaugietis”, tokiu pat rezultatu kaip ir Baskonijos – Žalgirio dvikovoje, 93 – 73 (21-16, 36-21, 21-18, 15-18), lengvai ir užtikrintai įveikė išretintą sudėtį vakar turėjusią,  turnyrinės lentelės kaimynę, krepšinio komandą ,,Draugai” ir lentelėje pasikeitė vietomis. Ligų ir traumų išretinta KK ,,Draugų” ekipa į rungtynes susirinko vos šešiese, tuo tarpu karių ekipa, nors ir ne stipriausios sudėties, tačiau rungtynėms registravo 11 krepšininkų. Tikriausiai tai ir buvo pagrindinis veiksnys lėmęs nesunkią pergalę. Praktiškai neturėdami galimybės keistis, ,,Draugai” ne tik turėjo pataupyti jėgas, kad jų užtektų visoms rungtynėms, tačiau negalėjo ir agresyviau gintis. Kariai savo ruožtu, panaudojo visus 11 žaidėjų, kurie visi pelnė taškus, nuo pat pirmos minutės tvirtai paėmė rungtynių kontrolę į savo rankas, visą laiką pirmavo, varžovams nepaliko nė mažiausios galimybės (vienu metu kariai buvo įgiję net 29 taškų persvarą), įsirašė dar du taškus į turnyrinės lentelės sąskaitą bei lieka dar pralaimėjimo nepatyrusių komandų trejete. Įtikinamą pergalę rodo ir efektyvumo skirtumas, čia kariai varžovus lenkė rezultatu 121 – 63. Į pakankamai korektiškas rungtynes šaukštą deguto įkrėtė rungtynių teisėjas Edvinas Sriubas, už lengvą emociją karių puolėjui Tomui Urbonui skyręs techninę pražangą. Tai buvo jau antroji to paties teisėjo skirta techninė pražanga, tam pačiam žaidėjui. Labai norisi tikėtis, kad tai netaps taisykle, nes už tokią emociją technines pražangas galima skirti kas antram abiejų komandų žaidėjui, juolab, kad techninės pražangos žaidėjams kainuoja pinigus…

Taškus vakar dienos rungtynėse pelnė: Titas Kriščiūnas 16, Andrius Sketeris 15, Aras Jukna 14, Tomas Urbonas 11, Domantas Varaškevičius 10, Edgaras Šlaitas 8, Vilhelmas Tallat-Kelpša 6, Arnas Sketeris 5, Dainius Semėnas 4, Lukas Bajoriūnas 2, Mindaugas Daunora 2.

Naudingumas: Domantas Varaškevičius 21, Andrius Sketeris 20, Aras Jukna 18, Tomas Urbonas 15, Titas Kriščiūnas 13, Edgaras Šlaitas 10, Vilhelmas Tallat-Kelpša 7, Arnas Sketeris 6, Dainius Semėnas 4, Lukas Bajoriūnas 3, Mindaugas Daunora -2.

Varžovų gretose buvę mindaugiečiai Darius Kadžionis ir Ignas Gutmanas pelnė 20 ir 3 taškus, surinko 21 ir -5 naudingumo balus.

Rėmėjai