Panevėžio krepšinio lyga

1. KKK Mindaugietis 0 0 0   0
,,Geležinio Vilko” pirmenybės, kariuomenės I etapas

1. Vaidotėnas              
2. Algirdėnas              
3. HB Mindaugietis              
4. Logistikos BN              
Lietuvos kariuomenės pirmenybių II etapas C pogrupis

 

 

  

 

1. Vaidotėnas
2. HB Mindaugietis
3. Mokomasis pulkas
4. KOP Aviacijos bazė
5. KASP 2 R

 

 

 

 

Lietuvos kariuomenės pirmenybių III etapas

 

 

 

 

1. KASP 1 R
2. Gedimino štabo BN
3. Dragūnas
4. HB Mindaugietis


 

 

Antroji pergalė

 2022-10-20. Vakar vakare karių krepšinio klubas ,,Mindaugietis” Panevėžio krepšinio lygoje iškovojo antrąją pergalę. Šį kartą kariai rezultatu 97 – 85 (24-19, 34-17, 25-26, 14-23) palaužė ,,Viesulo” krepšinio komandą. Varžovai pirmavo tik pirmąją rungtynių minutę, pirmąją ataką įsūdę kariams tritaškį. Toliau kariai rungtynių kontrolę tvirtai paėmė į savo rankas, nuo varžovų tik tolo ir iškovojo pelnytą pergalę. Tiesą sakant tikėjomės gerokai sunkesnių rungtynių, tačiau darbą rodosi pasilengvinome patys, didelė žaidimo sparta, geras kamuolio vaikščiojimas, taiklūs metimai, geri trenerio sprendimai, tiesiog neleido varžovams laisvai kvėpuoti. Tą iliustruoja ir rungtynių protokolas: didžiausia turėta persvara buvo net 29 taškai, o didžiausias atkarpos atotrūkis net 26 – 0. Vėl grįžome į antrąją turnyrinės lentelės vietą.

Vakar dienos rungtynėse neįtikėtinai gerą sportinę formą pademonstravo mūsų snaiperis Ernestas Umbra, kuris ne tik sau įprastu ritmu į varžovų krepšį leido taiklius metimus, tačiau atliko ir žvėrišką darbą gynyboje, atkovojo net 16 kamuolių, bei surinko net 44 naudingumo balus. Jau antras rungtynes mūsų naujasis centras Aras Jukna taip pat demostravo stabilų, kokybišką žaidimą, greitas ir puikus vakar buvo Andrius Sketeris, šį kartą jau ir Titas Krikščiūnas parodė jaunimo potencialą. Tačiau norėtųsi pabrėžti, kad rungtynes laimėjo ne 4 paminėti krepšininkai, o visa komanda. Atsarginių suolelis tikrai kokybiškai talkino startinio penketo žaidėjams, leido jiems atsipūsti ir tikrai negadino žaidimo…

Džiugu. Tikėkimės gera sezono pradžia ir vėliau nebus sugadinta ir visi po sunkių rungtynių džiaugsimės pergalėmis.

Komandai taškus pelnė: Ernestas Umbra 24, Aras Jukna 24, Andrius Sketeris 18, Titas Krikščiūnas 15, Tomas Urbonas 10, Mindaugas Daunora 3, Paulius Kripaitis 3.

Naudingumo balai: Ernestas Umbra 44, Aras Jukna 25, Titas Krikščiūnas 14, Andrius Sketeris 12, Tomas Urbonas 12, Paulius Kripaitis 7, Mindaugas Daunora 3.

Rėmėjai